Videoverificatie

Wij helpen om je bedrijf veilig te houden tijdens COVID-19

©STANLEY Security Nederland

Ontdek hoe onze remote services jouw bedrijf kunnen helpen

Maak een virtuele afspraak met één van onze beveiligingsexperts.

Veelgestelde vragen

Moet er extra apparatuur worden geïnstalleerd zodat jullie mee kunnen kijken?

Dat hangt er vanaf wat er al geïnstalleerd is. Een van onze adviseurs kan in een telefonisch gesprek, of een virtuele afspraak samen met jou kijken wat er nodig is zodat je gebruik kan maken van Videoverificatie.

Meer Remote ServicesMaak een afspraak

Bescherm je bedrijf, waar je ook bent

Als je de deuren van je bedrijf voor lange tijd moet sluiten, wil je er zeker van zijn dat je alles veilig achter laat. Wij helpen je daarbij: met een camerasysteem kunnen wij een oogje in het zeil houden. Als er een alarm afgaat, bekijken wij de live beelden en zien dus direct of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Als dat zo is, kunnen wij met Live View beelden doorsturen naar de politie. Zij geven prioriteit aan geverifieerde meldingen en zijn dan snel ter plaatse. Dit vergroot de pakkans en verkleint de kans op schade voor jou. Wanneer het om een vals alarm gaat, zorgen onze operators ervoor dat het systeem weer volledig wordt ingeschakeld. Zo hoeven jij of je medewerkers niet onnodig op locatie te komen: dat scheelt kosten en frustratie. 

Videobeveiliging

Onze operators kunnen op afstand waken over de veiligheid van jouw collega’s. Dat kan bijvoorbeeld open- en sluitbegeleiding zijn: wij checken of de omgeving veilig is voordat personeel het pand opent of sluit.

Videosurveillance

Onze operators kunnen geplande surveillances op afstand uitvoeren op jouw terrein. Als we ongebruikelijke activiteiten zien, kunnen we direct de politie inschakelen. Dit vergroot de pakkans aanzienlijk.

Toegangscontrole

Door gebruik te maken van apparatuur zoals intercom, camerabewaking en toegangscontrole kunnen we op afstand bewakingstaken uitvoeren, zoals bezoekers en voertuigen toegang verlenen.

Extra Remote Services

Met welke kosten moet ik rekening houden?

De kosten voor een meldkamerabonnement en een videoverificatie-abonnement zijn vaste bedragen per maand, ongeacht het aantal meldingen dat wij binnen krijgen. Je weet dus precies wat je iedere maand kwijt bent.

Met STANLEY Security Camerabeveiliging beschik je altijd over de nieuwste generatie video-observatiesystemen. 

Alles-in-één-oplossingen: inclusief software en videoanalyse door ervaren alarmoperators en alles inzichtelijk via een app, wereldwijd beschikbaar via internet. Even inloggen en klaar, je zit er altijd bovenop. 

Profiteer nu van onze aanbieding: 4 camera's voor de prijs van 2.  

Vast bedrag per maand

Volledige garantie gedurende de looptijd van het contract

Inclusief apparatuur, installatie en 24/7 service

CCV Borg gecertificeerd systeem

Maak een afspraak

Kan de monteur nog wel bij mij komen?

Ja, onze monteur kan gewoon komen om werkzaamheden uit te voeren. We nemen daarbij natuurlijk wel alle nodige voorzorgsmaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staan altijd op 1, dus als onze monteurs symptomen hebben, gaan zij uiteraard niet aan het werk.