Profiteer als klant van Reaal van 30% korting: al vanaf €69,95 per maand full-service inbraak- of camerabeveiliging

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs

Samen verkleinen we de kans op inbraak

Veiligheid is essentieel, dus je wilt je bedrijf goed beveiligen. Je wilt beschermen wat belangrijk is. Wij snappen dat het dan niet alleen gaat over een alarm of een camera, het gaat om gemoedsrust. Een inbraak zorgt voor financiële schade, maar belangrijker nog: voor een onveilig gevoel. Om inbraken, diefstal en vandalisme te minimaliseren heb je een beveiligingssysteem nodig dat speciaal voor jou en je bedrijf is ontworpen - een systeem dat is afgestemd op jouw dagelijkse beveiligingsuitdagingen.

Daarom ontwikkelen we beveiligingssystemen voor thuis, kleine en middelgrote bedrijven die bewaking op afstand gemakkelijk genoeg maken om te beheren vanaf je telefoon of tablet. Je krijgt 24 uur per dag controle over een beveiligingssysteem dat speciaal is ontworpen voor jouw gemoedsrust.

Profiteren van innovatieve beveiligings-oplossingen zonder hoge kosten? 

Beste kwaliteit voor échte veiligheid: wij hebben de hoogste veiligheids-kwalificaties, inclusief CCV-BORG certificaat. Alle producten die wij gebruiken hebben zich wereldwijd in de praktijk bewezen.

Vast bedrag per maand: met STANLEY Zekerheid heeft u een full-service beveiligings-oplossing voor een vast bedrag per maand. Hier zit écht alles in: apparatuur, installatie, service en onderhoud, vervangen accu's en batterijen en 24/7 verbinding met de Stanley Alarmcentrale.

Gratis risicoanalyse en vrijblijvend beveiligingsadvies op locatie, inclusief gebouw- en verzekeringsanalyse. Op basis van de risicoanalyse ontvang je een vrijblijvend Programma van Eisen met beveiligingsadviezen en offerte.

Wat kan je van ons verwachten

Met STANLEY Zekerheid heb je een persoonlijke beveiligingsoplossing tegen een vast maandelijks bedrag.

Hoe het werkt? Alle kosten voor aanschaf, installatie, beheer en onderhoud van je beveiliging worden binnen de afgesproken looptijd in een persoonlijk servicecontract verwerkt. Zo weet je van tevoren precies wat je beveiliging kost, heb je geen eigendom, maar verzeker je jezelf wel van volledige garantie gedurende de looptijd van jouw overeenkomst. Het maakt STANLEY Security Zekerheid een echte ondernemersoplossing -ook fiscaal. Als wij zeggen ‘inclusief alles’, dan is het ook inclusief alles!

DOWNLOAD DE BROCHURE

Meer weten over  STANLEY Security?

Maanlander 45 | 3824 MN Amersfoort 

033 45 35 000  info.stanleymkb@sbdinc.com

Inclusief apparatuur, installatie, service en onderhoud, vervangen batterijen en accu's en 24/7 verbinding met de STANLEY Alarmcentrale. Exclusief BTW.

HOME
OPLOSSINGENSERVICESSEGMENTENDEALERJOBSNIEUWSBEL ONS OP: 033 45 35 000

Wil je weten of jouw beveiliging voldoet? Maak een afspraak met een van onze adviseurs

STANLEY Security is preventiepartner van Reaal Bedrijfswacht